Sponzorstvo

Poštovani partneri i prijatelji,

u organizaciji Hrvatskoga reumatološkog društva HLZ-a će se u Zagrebu od 6. do 8. prosinca 2018. godine u hotelu Westin Zagreb, Ul. Izidora Kršnjavog 1, održati Central European Congress of Rheumatology 2018 (CECR 2018).
Tematske cjeline kongresa biti će široki spektar upalnih reumatskih bolesti – dijagnostika i liječenje te socijalno-epidemiološki aspekti bolesti poput reumatoidnog artiritsa, spondiloartritisa (AS, PsA, axSpA) te različitih drugih artritisa, potom sustavnog eritemskog lupusa, upalnih miopatija, sustavne skleroze i vaskulitisa, a biti će riječi o biomarkerima te o utjecaju bolesti na sveukupno zdravlje pojedinca i zajednice. Pozivamo Vas da nam se pridružite i pomognete u realizaciji ovog redovitog bijenalnog internacionalnog kongresa na kojemu će sudjelovati liječnici i istraživači iz 7 zemalja (Austrije, Mađarske, Poljske, Češke, Slovačke, Slovenije i Hrvatske) kroz sponzorske pakete.

Nudimo Vam sponzorski paket koji se sastoji od satelitskog simpozija u trajanju od 60 minuta uz 2 m2 izložbenog prostora i 2 gratis kotizacije. Cijena Sponzorskog paketa jest kunska protuvrijednost od 15.000 eura (PDV nije uključen). Cijena ostalih pojedinačnih usluga navedena je u prilogu (na navedene cijene nije uključen PDV).
Sve informacije o mogućim uslugama moguće je dobiti od tehničkog organizatora skupa agencije Globtour Event, odnosno u računovodstvu Hrvatskoga liječničkog zbora.
Siguran sam da ćemo zajedno ostvariti jedan od najposjećenijih reumatoloških skupova u srednjoj Europi i regiji te se iskreno veselim zajedničkom radu i druženju.

Srdačan pozdrav

prof. dr. sc. Branimir Anić predsjednik HRD-a HLZ-a