Smještaj

Hotel Westin

The Westin Zagreb hotel je smješten u samom središtu grada Zagreba.

Poznat po iznimnoj usluzi, sjajnoj gastronomiji i diskretnom ambijentu, hotel The Westin Zagreb je omiljeno mjesto susreta poslovnih ljudi te redoviti domaćin najvažnijih nacionalnih i međunarodnih događanja. vThe Westin Zagreb je drugi dom mnogim poslovnim, političkim i sportskim liderima, diplomatima, turistima i drugim putnicima koji traže mirno utočište u centru vibrantnog glavnog grada Hrvatske.
Hotel se nalazi u zelenoj oazi samog središta grada, nadomak botaničkog vrta, muzeja Mimara, Hrvatskog narodnog kazališta, Državnog arhiva i Muzičke akademije.

Na pješačkoj je udaljenosti od glavnog zagrebačkog trga bana Jelačića, šarenih gradskih tržnica, mnogih popularnih kafića, restorana, dizajnerskih trgovina, bogatih kulturnih atrakcija i poslovnog odredišta glavnog grada Republike Hrvatske.

Ul. Izidora Kršnjavog 1, 10000, Zagreb
Hotel Westin - CijeneJednokrevetnaDvokrevetna
Cijena po noćenju152 EUR184 EUR

Hotel Palace

Palace Hotel Zagreb smješten je u samom centru grada u palači podignutoj neposredno uz stari gradski park. S radom je započeo još 1907. godine kao prvi profesionalno organizirani hotel u Zagrebu.

Hotel danas objedinjuje udobnost suvremenog načina stanovanja s toplim retro chic ugođajem kojeg stvaraju njegov stilski namještaj i secesijski interijer. Suvremeno opremljene kongresne dvorane Palace Hotela Zagreb idealne su za održavanje sastanaka, seminara i prezentacija, a zbog svoje intimne atmosfere Hotel je poznat po organizaciji malih, butik svadbenih večera. Posluga u sobu, koja je opremljena klima uređajem, satelitskom televizijom i minibarom, bežični internet i kemijska čistiona samo su neke od usluga i pogodnosti koje boravak u Palace Hotelu Zagreb čine još ugodnijim.

Čuvani parking s neprestanim video nadzorom gostima omogućuje parkiranje neposredno ispred hotela, a do brojnih muzeja i kazališta te diplomatskih predstavništava brzo se stiže laganom šetnjom starim Zagrebačkim parkovima i trgovima.

Trg Josipa Jurja Strossmayera 10, 10000, Zagreb
Hotel Palace - CijeneJednokrevetnaDvokrevetna
Cijena po noćenju106 EUR129 EUR